12.11.2018

Hyvää alkanutta viikkoa! Isänpäivä on nyt takana ja seuraavaksi mennään kohti Kaupunkikylän joulumyyjäisiä. 24.-25.11. lauantaina ja sunnuntaina MeaManna myös auki, yhteisötilassa ja Mandala-kaupassa (Hollolankatu 1) ihania joulunajantuotteita, tilaustuotteita joulupöytään sekä ihania lahjatoiveita. Tervetuloa siis sinnekin!

 

5.11.2018

Syystervehdys täältä MeaMannasta!

Ja tässä viikon ruokalistaa, viikon tapahtumia sekä WOLT

Tänään maanantaina MeaMannassa bataatti-purjososekeittoa tuoreella inkiväärillä ja limellä maustettuna sekä runsas salaattipöytä. Päivän leipä hirssi-siemenleipä, G

Tiistaina syksyinen kaalipata, runsas salaattipöytä ja keittona porkkana-linssikeitto. Päivän leipä spelttileipä.

Keskiviikkona punajuuripihvit uunikasviksilla ja paahdetuilla perunoilla, runsas salaattipöytä ja keittona thaimaalainen kasviskeitto kookosliemellä, leipänä ruisleipä.

Torstaina tomaattinen valkopapupata täsjyväbasmatiriisillä, runsas salaattipöytä sekä keittovaihtoehtona kesäkurpitsa-cashewkeitto, päivän leipä hedelmä-siemenleipä L

22.10.2018

Hei!

Hyvää alkanutta viikkoa tässä syksyssä!

Koululaisten syyslomatarjouksena salaattibuffet keitolla tai lämpimällä ruoalla 10 euroa!

Tänään maanantaina tarjoamme MeaMannassa lounaaksi porkkana-maapähkinäkeittoa runsaalla salaattipöydällä sekä gluteenittomalla siemenleivällä.

Tiistaina vuorossa on kasvislasagne sekä keittovaihtoehtona bataattikeitto purjolla, tuoreella inkiväärillä, limellä sekä kookoksella, runsas salaattipöytä totta kai sekä spelttileipä.

Keskiviikkona kasvispyörykät uunikasviksilla, paahdetuilla perunoilla sekä majoneesikastikkeella, salaattipöytä ja ruisleipä, keittovaihtoehtona porkkana-linssikeitto.